Over de behandeling

Natuurlijke geneeswijzen

Natuurlijke geneeswijzen

De natuur biedt veel verschillende mogelijkheden; planten, bomen, mineralen, stenen en ook fossielen kunnen worden gebruikt voor genezing. Door de juiste natuurlijke hulpmiddelen aan te reiken wordt het zelfgenezend vermogen van dier en mens versterkt en kan de balans worden hersteld. 

 

Verbinding en Cocreatie 

Het sleutelwoord voor mijn werkwijze is Verbinding. Dieren en mensen hebben verbinding met het natuurlijk bewustzijn van diverse biologische systemen waarvan ze deel uitmaken. Met al deze bewustzijnsvelden kun je samenwerken, overleggen, onderzoeken en ook cocreëren wat er nodig is om de balans te herstellen.

Cocreatie is een samenwerkingsvorm waarbij iedereen die meedoet even belangrijk is en waar je samen een natuurlijke balans creëert, die goed is voor de gezondheid van dier, mens en omgeving. 

 

Dier, Mens, Woonplek

Dier en mens hebben vaak een sterke band met hun omgeving en relaties. In een consult komen vaak thema’s naar voren die resoneren zowel met de cliënt  als met huisgenoten en omgeving. Ook dieren zijn vaak bezig zowel de mensen als de dieren om hen heen te helpen. Het kan nodig zijn om anderen dan het dier zelf te behandelen of te verwijzen, om het dier te kunnen helpen. Ook de woonplek of iets in de omgeving kan reden zijn voor gezondheidsproblemen van dier en mens.  

De behandeling richt zich steeds meer op het zoeken naar een gezonde balans van de cliënt in relatie tot anderen (dieren, mensen) de woonplek en leefomgeving. 

 

Klank,  Pansori Living Sound

De klanken van de stem resoneren met het lichaam, klank maken is dus een vorm van bioresonantie en kan worden ingezet om zowel emotionele als lichamelijke problemen te behandelen. Pansori Living Sound is daar een mooie methode voor.

 

Hoe gaat een consult?

Na het invullen van de vragenlijst kan het consult plaatsvinden op de praktijk, bij u thuis of per telefoon voor een behandeling op afstand.

Praktijk De Kapschuur

Cocreatie

Cocreatie is een samenwerkingsvorm tussen verschillende bewustzijnsvelden op basis van gelijkwaardigheid.

Pansori Living Sound

Pansori Living Sound is klank maken in verbinding. De klank komt als vanzelf en zoekt zijn weg naar de plek waar de klank nodig is.  

Praktijk voor Natuur en Gezondheid
"De Kapschuur"

Suzan Hordijk

 

Dorpsstraat 63
7863 PB Gees
(Drenthe)

Telefoon: 0524 - 52 34 39

E-mail: info@dekapschuur.nl