Wat is Cocreatie?

Cocreatie

Cocreatie is een samenwerkingsvorm tussen verschillende bewustzijnsvelden op basis van gelijkwaardigheid.

Door met de cliënten, de dieren en de natuur in een samenwerkingsverband te werken aan gezondheid voor dier, mens en de natuur, wordt de balans hersteld en wordt het zelfgenezend vermogen versterkt.

Verbinding  en Cocreatie

Het sleutelwoord voor mijn werkwijze is Verbinding. Dieren hebben verbinding met het natuurlijk bewustzijn van diverse biologische systemen waarvan ze deel uit maken. Ieder bewustzijnsveld heeft zijn kwaliteit, kennis en ervaringen. Door samen met de dieren te verbinden met al deze velden, kun je ermee samenwerken, overleggen, onderzoeken en ook (co)creëren wat er nodig is om een probleem op te lossen. Er ontstaat dan eigenlijk een heel team, waardoor er voor veel problemen een oplossing te vinden is.

Het mooie is dat hoe meer verbindingen er tot stand komen, hoe groter het team wordt. Inmiddels  bestaat het team van de praktijk uit heel veel dieren, planten, bomen, stenen, fossielen, natuurwezens, elementen, onze aarde, de zon, maan, sterren en planeten.

Begeleiding Gezondheidsproblemen via cocreatie

Door als dierenarts en therapeut op cocreatieve wijze te werken, kan ik mijn eigen kennis en ervaring verbinden met de bewustzijnsvelden van de dieren, de mensen en hun omgeving om zo tot een goede therapie te komen. Soms is een homeopatisch middel nodig, soms een mineraal of een kruid, soms alleen een cocreatief overleg en uitwisseling.  De balans wordt hersteld en er ontstaat een onderlinge verbondenheid.

Een cocreatieve behandeling kan zowel ter plekke als op afstand gedaan worden, bijvoorbeeld via de telefoon of met behulp van een foto.

 

Natuurlijke geneeswijzen

De natuur biedt veel verschillende mogelijkheden; planten, bomen, mineralen, stenen en ook fossielen kunnen worden gebruikt voor genezing.

Pansori Living Sound

Pansori Living Sound is klank maken in verbinding. De klank komt als vanzelf en zoekt zijn weg naar de plek waar de klank nodig is.  

Praktijk voor Natuur en Gezondheid
"De Kapschuur"

Suzan Hordijk

 

Dorpsstraat 63
7863 PB Gees
(Drenthe)

Telefoon: 0524 - 52 34 39

E-mail: info@dekapschuur.nl