Consult

Praktijk De Kapschuur

Hoe gaat een consult?

Een uitgebreid bioresonantie/homeopathie consult duurt ongeveer 1 uur.

Eerst wordt een aantal vragen gesteld over het probleem en de situatie en zonodig wordt een klinisch onderzoek uitgevoerd. 
Dan wordt mbv de Biotensor getest en wordt een energetische behandeling uitgevoerd met behulp van 5 E ampullen, homeopatische middelen en bijv. stenen of fossielen. 
Daarnaast wordt getest of de voeding juist is en welke aanvullende maatregelen en/of homeopatische middelen eventueel nodig zijn om het genezingsproces te ondersteunen.

Consult op de praktijk of huisbezoek

Het liefst werk ik op de praktijk omdat daar alles bij de hand is. Dieren die niet vervoerd kunnen worden, kunnen ook thuis worden onderzocht en behandeld. Bij problemen met de leefomgeving kan een bezoek aan huis/stal juist heel zinvol zijn. Het is ook mogelijk een probleem van een groep dieren, een bedrijf of locatie op cocreatieve manier te benaderen en behandelen. Dit geeft ook mogelijkheden voor landbouwhuisdieren.

Behandeling op afstand

Met behulp van een foto kan ook op afstand worden getest en behandeld. Voor spoedgevallen en voor dieren die ver weg wonen en of moeilijk te vervoeren zijn, kan dit een uitkomst zijn. 

 

Behandeling op afstand

Begeleiding bij het stervensproces van dieren

Het is heel goed mogelijk een dier cocreatief te begeleiden in de laatste fase van het leven. Vaak geven de dieren zelf aan wat ze nodig hebben om de laatste periode van hun leven waardig te leven.

Veel dieren zijn sterk genoeg om het leven op hun eigen manier af te sluiten. Euthanasie is in veel gevallen niet de wens van het dier. Als eigenaar is het belangrijkste om er te zijn voor het dier en liefdevolle verzorging te geven.

Als het nodig is, kan ik ook op afstand behandelen of telefonisch samen met de eigenaar invoelen wat er nodig is om het proces rustig te laten verlopen.

Gecombineerd consult: Samenwerking met Janna Huis, dierentolk

Het eigen verhaal van het dier kan nodig zijn om een probleem beter te begrijpen. Het dier kan duidelijk maken waar het om gaat, waar het last van heeft en wat er nodig is om de therapie beter te laten aanslaan. 

Praktijk voor Natuur en Gezondheid
"De Kapschuur"

Suzan Hordijk

 

Dorpsstraat 63
7863 PB Gees
(Drenthe)

Telefoon: 0524 - 52 34 39

E-mail: info@dekapschuur.nl